Проблеми з декларацією: Апеляційна палата ВАКС розглядала справу екс-голови Запорізької ОДА

18:40, 15 января 2020
Апеляційна палата відмовила у задоволенні клопотання захисника про направлення кримінального провадження щодо колишнього голови Запорізької ОДА з Вищого антикорупційного суду до іншого суду.
Проблеми з декларацією: Апеляційна палата ВАКС розглядала справу екс-голови Запорізької ОДА
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 15 січня 2020 року, Апеляційна палата ВАКС розглянула клопотання захисника колишнього голови Запорізької ОДА про направлення кримінального провадження щодо обвинуваченого з Вищого антикорупційного суду до Орджонікідзевського районного суду міста Запоріжжя. Про це повідомляє прес-служба ВАКС.

За результатами розгляду колегія суддів відмовила в задоволенні клопотання захисника та визначила підсудність вказаної справи за Вищим антикорупційним судом.

Дане рішення набрало законної сили з моменту проголошення, є остаточним та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Обвинуваченому інкримінується вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ст. 366-1 Кримінального кодексу України, — подання суб'єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, або умисне неподання суб'єктом декларування зазначеної декларації.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» інформувала, що САП закінчила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього очільника Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, підозрюваного у внесенні недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2015-2018 роки, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки