Конкурс з обрання складу Громадської ради при АРМА: перелік кандидатів

11:48, 20 января 2020
Оприлюднено перелік кандидатів, які допускаються до участі в інтернет-голосуванні.
Конкурс з обрання складу Громадської ради при АРМА: перелік кандидатів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До участі в інтернет-голосуванні за членів Громадської ради при АРМА допущено 15 кандидатів. Відповідний звіт Конкурсної комісії за результатами аналізу поданих громадськими об’єднаннями документів щодо їх відповідності передбаченим вимогам оприлюднено на сайті АРМА.

З переліком кандидатів, а також докладною інформацією про них можна ознайомитися на сайті АРМА у розділі «Громадська рада», підрозділ «Перелік кандидатів, які допускаються до участі в інтернет-голосуванні».

Голосувати за кандидатів можуть усі громадяни, які проживають на території України. Інтернет-голосування відбувається 20 січня з 9:00 до 21:00.

Для того, щоб проголосувати, необхідно зайти на інтернет-сторінку voting.arma.gov.ua або натиснути на банер, розміщений на головній сторінці сайту АРМА.

Особа може віддати один голос за кандидата, обравши не більше 9 кандидатів з-поміж 15 претендентів.

Обраними до складу Громадської ради за результатами рейтингового інтернет-голосування вважаються 9 кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів. Підрахунок голосів та формування рейтингу кандидатів здійснюються в автоматичному режимі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що оголошено конкурс щодо обрання членів Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва