Конкурс з обрання складу Громадської ради при АРМА: відомі попередні результати

19:33, 21 января 2020
Результати оприлюднені на офіційному веб-сайті для інтернет-голосування.
Конкурс з обрання складу Громадської ради при АРМА: відомі попередні результати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), повідомили попередні результати голосування за кандидатів до Громадської ради при АРМА.

Повідомляється, що результати сформовано автоматично після завершення голосування на основі відкритого електронного протоколу голосування.

Остаточні результати не пізніше ніж через три робочих дні після закінчення інтернет-голосування голова Національного агентства затверджує у своєму наказі.

Окрім того, наказ про затвердження складу Громадської ради разом з оголошенням про результати інтернет-голосування із зазначенням кількості голосів, поданих за кожного кандидата, оприлюднюється на веб-сайті, на якому проводилось інтернет-голосування, наступного дня після його видання.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що Комітет оголосив відбір представників від Верховної Ради України до складу конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду Голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва