Прокуратура закрила відому букмекерську контору

13:05, 23 января 2020
«Фаворит спорт» визнано таким, що підпадає під норми закону про заборону грального бізнесу.
Прокуратура закрила відому букмекерську контору
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури правоохоронці припинили діяльність осіб, які організували сайти з віртуальними азартними іграми — «Фаворит спорт». Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Встановлено, що група осіб, з метою отримання надприбутків, під виглядом випуску та реалізації лотерей «Фаворит спорт» і створення відповідного сайту в мережі інтернет, фактично проводила незаконну букмекерську діяльність, що підпадає під норми Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Проведеним за участю спеціаліста оглядом веб-сайтів favbet_com та favorit.com.ua встановлено, що за допомогою останніх надається доступ до проведення азартних ігор у вигляді ігрових автоматів, покерних карт, віртуальної рулетки та можливості робити ставки на спортивні події.

Повідомляється про проведені обшуки в офісах та за місцем мешкання фігурантів, у ході яких вилучено чорнові записи, комп’ютерну техніку, а також платіжні картки, через які здійснювалася легалізація отриманих коштів.

Вживаються заходи, направлені на встановлення всіх осіб, причетних до даного злочину, а за результатами проведення відповідних комп’ютерно-технічних експертиз буде вирішено питання про пред’явлення підозри за ст. 203-2 КК України.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що 16 січня Верховна Рада підтримала законопроект про легалізацію гральних закладів. 

Пізніше Володимир Зеленський пояснив термінову заборону грального бізнесу. 

Також ми писали, якою має бути легалізація азартних ігор, на думку екс-голови Комітету ВР з питань податкової та митної політики попереднього скликання.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України