В Україні запустили чат-бота, який допоможе знайти актуальні вакансії держслужби

15:45, 3 февраля 2020
Career-бот дозволяє шукати вакансії за категоріями посад (А, Б та В), а також за шестизначним кодом вакансії чи ключовим словом.
В Україні запустили чат-бота, який допоможе знайти актуальні вакансії держслужби
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство України з питань державної служби запускає зручний чат-бот у месенджері Telegram для пошуку актуальних вакансій держслужби. Про це йдеться на офіційному сайті Кабміну.

Career-бот, який доступний за посиланням, дозволяє шукати вакансії за категоріями посад (А, Б та В), а також за шестизначним кодом вакансії чи ключовим словом. В результатах пошуку відображається посилання на вебсайті carrer.gov.ua для кожної з вакансій, яка відповідає обраним параметрам пошуку.

Чат-бот спрощує пошук вакансій на державній службі і робить вибір більш зручним для кандидатів, зазначає голова НАДС Олександр Стародубцев.

«Після відновлення повноцінної роботи порталу carrer.gov.ua, наше завдання полягає у вдосконаленні пошуку і додавання нових інструментів та функціоналу, який спростить пошук релевантних вакансій. Створення Career-бот - одна із таких нових інструментів», - додав він.

Разом із презентованим нещодавно сервісом HelpDesk, а також розбудовою сервісу технічної підтримки, чат-бот має забезпечити всебічний супровід кандидатів і налагодити функцію зворотного зв'язку.

«Сервіси клієнтської підтримки є стандартом для всіх провідних компаній. Державна служба змагається за кадри з приватним сектором, отже ми маємо забезпечити зручність і сервіс, які відповідають найкращим практикам», - підкреслив керівник напрямку Павло Кулик.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що радниця Гончарука прокоментувала порядок відбору на держслужбу.

Також ми писали, що держслужбовці зможуть переводитися до органів місцевого самоврядування поза конкурсом.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва