Загострення на Донбасі: загинув український боєць, ім’я солдата

09:10, 2 марта 2020
Збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню.
Загострення на Донбасі: загинув український боєць, ім’я солдата
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В неділю, 1 березня, внаслідок обстрілу з боку бойовиків на Донбасі загинув український військовий, ще п’ятеро отримали поранення, а двоє — бойове ураження. Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних Сил на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що загинув сержант 46-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Сергій Руських. Про це повідомила прес-служба 46-ої окремої десантно-штурмової бригади у Facebook.

Військовослужбовець народився 31 січня 1979 року в Маріуполі. Вдома на нього чекали батьки, дружина і маленька дитина.

Так, збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв українські позиції із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зазначається, що обстріли велися поблизу населеного пункту Піски (противник також випустив 2 міни), поруч з Лебединським, Невельським, Авдіївкою, поблизу Березового, поруч з Мар’їнкою, неподалік Тарамчука.

Вогонь з боку противника у бік позицій військових також зафіксували поблизу Луганського, в районі населеного пункту Нижньотепле, неподалік Новолуганського (також випусщено 3 міни). А поруч з Новотошківським противник випустив 12 мін.

«Вчора, 1 березня, внаслідок ворожих обстрілів один український захисник загинув, п’ять військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення та ще два чоловіка отримали бойове ураження», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що від ранку понеділка, 2 березня, бойовики з гранатометів різних систем та стрілецької зброї вели вогонь по захисниках населеного пункту Мар’їнка. Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що у перестрілці з проросійськими найманцями на Донбасі загинув український військовий Герман Соловйов. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва