В Умані підприємця розстріляв власний партнер по бізнесу: подробиці

22:50, 14 марта 2020
Між двома чоловіками, які мали спільний бізнес виникла сварка, під час якої один з них дістав пістолет і зробив кілька пострілів у бік іншого.
В Умані підприємця розстріляв власний партнер по бізнесу: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Умані в одному з офісних приміщень новозбудованого елітного житлового комплексу розстріляли бізнесмена. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

У поліцію Умані надійшло повідомлення, що місцевий житель застрелив чоловіка. Під час перевірки інформація підтвердилася.

Як з’ясували співробітники поліції, між двома чоловіками, які мали спільний бізнес виникла сварка, під час якої один з них дістав пістолет і зробив кілька пострілів у бік іншого. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Під час огляду місця події поліцейські виявили пістолет іноземного виробництва та стріляні гільзи.

Зловмисник затриманий відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Речові докази вилучено. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. В даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Раніше «Судово-юридична газета»  писала про жорстоке убивство жінок на Запоріжжі. Чоловік убив матір та доньку сокирою, після чого спалив тіла. 

Також ми повідомляли, що під Дніпром жінка ножем вбила свого чоловіка

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді