У МОЗ повідомили, коли дозволять відкривати дитячі садочки

20:14, 19 мая 2020
«Ми прив’язали відкриття дитячих садочків та запуск громадського транспорту для того, щоб можна було працювати та було де залишати дітей», — заявив Віктор Ляшко.
У МОЗ повідомили, коли дозволять відкривати дитячі садочки
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У кожній конкретній області можна буде пом’якшити карантин для певних сфер, якщо будуть досягнуті епідемічні критерії. Зокрема, буде надана можливість відновлювати роботу дошкільних закладів, які потрапляють у другий етап (з 25 травня) виходу з карантину. Про це повідомив заступник Міністра охорони здоров’я-головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передає «Урядовий портал».

«Ми прив’язали відкриття дитячих садочків та запуск громадського транспорту для того, щоб можна було працювати та було де залишати дітей. Дошкільні заклади будуть відкриватися за певних умов. Вони опубліковані на сайті МОЗ для громадського обговорення. Ми прагнемо зібрати всі слушні рекомендації від батьків, власників дитячих садочків та МОН. Здоров’я батьків та дітей – в пріоритеті», – зазначив Віктор Ляшко.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що МОЗ оприлюднив оновлені правила для роботи салонів краси під час карантину.

Також МОЗ опублікував рекомендації з роботи громадського транспорту

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду