Модельним судам передали засоби індивідуального захисту та дезінфекції, фото

17:25, 4 июня 2020
Суди отримали тришарові захисні маски, безконтактні інфрачервоні термометри, безконтактні дезінфектори для рук та антисептики для рук.
Модельним судам передали засоби індивідуального захисту та дезінфекції, фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В межах реалізації Ініціативи «Модельні суди» проекту ЄС «Pravo-Justice» Вишгородський районний суд Київської області, Галицький районний суд міста Львова, Ковельський міськрайонний суд Волинської області, Краматорський міський суд Донецької області, Корольовський районний суд міста Житомира, Лозівський міськрайонний суд Харківської області, які є модельними судами, отримали засоби індивідуального захисту та дезінфекції, передає офіційний сайт ДСА.

З метою захисту життя та здоров'я суддів, працівників апарату суду та відвідувачів суду від короновірусу COVID-19 проект ЄС «Pravo-Justice» здійснив закупівлю та передав модельним судам тришарові захисні маски, безконтактні інфрачервоні термометри, безконтактні дезінфектори для рук, антисептики для рук (для стійок та індивідуальні) на загальну суму 260 222,52 грн.

Така допомога проекту ЄС «Право-Justice» мінімізує ризики  розповсюдження коронавірусної інфекції в модельних судах, адже роботу судів в Україні не може бути припинено, оскільки конституційні права громадян на звернення до суду не можуть бути обмежені, а мають реалізовуватись з урахуванням умов існуючого карантину.

Державна судова адміністрація України висловила команді проекту ЄС «ПРАВО-Justice» вдячність за співпрацю та підтримку судів в умовах пандемії коронавірусу COVID-19.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що розроблено унікальну візуальну систему ознакування для українських судів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Луспеник
    Дмитро Луспеник
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді, секретар Пленуму Верховного Суду
  • Олег Кравців
    Олег Кравців
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Калініченко
    Любов Калініченко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Тетяна Гребенюк
    Тетяна Гребенюк
    член Ради суддів України, суддя Господарського суду Харківської області
  • Олена Істоміна
    Олена Істоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду