Погрожували та вимагали гроші: під Києвом озброєна банда увірвалася у будинок підприємця

16:29, 13 июля 2020
Нападники залякали господарів, зв'язали їх пластиковими стяжками, застосували зброю і, погрожуючи фізичною розправою, забрали з дому велику суму грошей.
Погрожували та вимагали гроші: під Києвом озброєна банда увірвалася у будинок підприємця
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Київщині в селищі Козин банда невідомих в масках та зі зброєю увірвалася в будинок місцевого підприємця. Копа вдалося встановити особи нападників та затримати їх. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Правоохоронці зазначають, що озброєний напад стався у червні 2020 року.

«Нападники залякали господарів, зв'язали їх пластиковими стяжками, застосували зброю і, погрожуючи фізичною розправою, забрали з дому велику суму грошей. Після чого зникли з місця злочину», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили особи зловмисників та затримали їх на території Києва та області. Всього затримані четверо фігурантів. Вони поміщені в ізолятор тимчасового тримання.

Під час проведення обшуків за місцем проживання злочинців працівники поліції вилучили зброю, боєприпаси, банківські картки, мобільні телефони, мототранспорт, на якому нападники скоїли розбійний напад, автомобілі та інші речові докази.

Слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за статтями про розбій, бандитизм і незаконне поводження зі зброєю (ч.3 ст.187, ст.257, ч.1 ст.263 КК України). Затриманим повідомлено про підозру. Їх перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів.

«Запобіжний захід фігурантам вибере суд. Правоохоронці звернуться до суду з клопотанням про тримання під вартою», - резюмують в поліції.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Одесою підозрюваний у вбивсті напав з ножем на дільничного інспектора прикордонної служби.

Додамо, в Одесі чоловік замовив напад на свого роботодавця.

Також ми писали, що водій автомобіля Ford після зауваження на вузькій дорозі двічі погрожував пістолетом лікарю і поїхав з місця конфлікту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси