Зеленський сподівається, що Україну омине друга хвиля коронавірусу

13:34, 20 июля 2020
Президент зазначив, що сьогодні немає критичних спалахів або якихось «червоних точок», пов’язаних з поширенням коронавірусної інфекції в країні.
Зеленський сподівається, що Україну омине друга хвиля коронавірусу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський висловив сподівання, що країну омине друга хвиля коронавірусу, адже наразі немає критичних спалахів хвороби. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Ситуація зараз така, що ми маємо постійно бути напоготові, але не треба перебільшувати реакції. Сьогодні немає критичних спалахів або якихось «червоних точок», пов’язаних з поширенням коронавірусної інфекції в країні. Кількісний поріг тих, хто одужав, перевищив 50 відсотків. Ми готові до другої хвилі, але сподіваємося, що вона нас омине», – сказав Зеленський.

Як зазначив на нараді прем’єр-міністр Денис Шмигаль, із початку пандемії COVID-19 Україна зробила 877 тисяч тестів на коронавірус.

Натомість глава МОЗ Максим Степанов повідомив, що кількість щоденних тестів постійно нарощується. Він також додав, що вже протягом трьох тижнів зберігається приблизно однаковий рівень показників, щодо виявлення підозр і заражень, минулого тижня госпіталізація в цілому пішла на спад.

Денис Шмигаль нагадав, що показник летальності через коронавірусну інфекцію доволі помірний в Україні та становить 2,5%.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Зеленський виступив проти продовження обмежень на тривалий термін.

Окрім того, киян попередили про затяжний карантин, який може діяти ще півтора роки. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва