Застряг у вікні авто: у Києві затримали горе-грабіжника

08:00, 26 июля 2020
Тепер зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.
Застряг у вікні авто: у Києві затримали горе-грабіжника
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київські правоохоронці затримали донеччанина біля автомобіля, який він намагався обікрасти. Про це повідомляє офіційний сайт столичної поліції.

Зловмисник цеглою розбив вікно автівки киянина, але витягнути техніку не зміг та застряг. Поліцейські визволили правопорушника, після чого затримали та доставили до територіального управління поліції.

«На спецлінію 102 зателефонував чоловік, що став свідком того, як на вулиці Олени Теліги невідомий намагається вчинити крадіжку з автомобіля. На місце події одразу виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Подільського управління поліції.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили чоловіка між дверцятами автомобіля та стіною, біля якої той був припаркований. Як поліцейські з’ясували, він розбив цеглою вікно транспортного засобу та намагався викрасти з салону панель до магнітоли та планшет, але застряг.

Поліцейські визволили порушника та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 42-річний уродженець Донеччини, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався», — йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Незакінчений замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Одесою підозрюваний у вбивсті напав з ножем на дільничного інспектора прикордонної служби.

Додамо, в Одесі чоловік замовив напад на свого роботодавця.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Лідія Ізовітова
    Лідія Ізовітова
    голова Національної асоціації адвокатів України
  • Олег Коліуш
    Олег Коліуш
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, суддя Вищого антикорупційного суду
  • Олександр Дзюба
    Олександр Дзюба
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва