На Дніпропетровщині поліцейські затримали керівників двох установ на хабарі

19:21, 20 августа 2020
Обидва посадовці затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
На Дніпропетровщині поліцейські затримали керівників двох установ на хабарі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національна поліція затримала заступника начальника одного з управлінь захисних масивів дніпровських водосховищ вимагав 100 тисяч гривень неправомірної вигоди, та начальника міжрайонного управління водного господарства, який також вимагав 3000 доларів США. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Зо офіційною інформацією, заступник управління, який також є депутатом  районної ради, вимагав від підприємця 100 000 гривень неправомірної вигоди. За вказану суму обіцяв безперешкодно передати в оренду складські приміщення, що перебувають на балансі установи.

Ще один посадовець за 3000 доларів США, пообіцяв поставити на облік громадянина як платника-користувача природними ресурсами начальник міжрайонного управління водного господарства Державного агентства водних ресурсів України.

У середу, 19 серпня, обох зловмисників затримали під час одержання перших «траншів» від визначеної ними суми неправомірної вигоди. Зокрема заступника одного з управлінь захисних масивів дніпровських водосховищ - під час отримання 48 000 гривень, а начальника міжрайонного управління водного господарства Державного агентства водних ресурсів - 11 200 гривень.

Зазначені кошти поліцейські вилучили та долучили до матеріалів кримінальних проваджень. Наразі обидва посадовці затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Додамо, що завершено розслідування справи голови райсуду Рівненської області.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що прокуратура спіймала посадовців Держгеокадастру на хабарі за реєстрацію землі зі ставком.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва