Затверджено порядок виборів ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

16:05, 15 сентября 2020
Вибори ректора відбудуться 26 листопада.
Затверджено порядок виборів ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

14 вересня відбулося засідання організаційного комітету з проведення виборів ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, повідомляється на сайті університету.

На засіданні, зокрема, було розглянуто проекти нової редакції положень: 1. «Положення про організаційний комітет з проведення виборів ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого»; 2. «Положення про виборчі комісії з проведення виборів ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого»; 3. «Положення про порядок обрання представників з числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, для участі у виборах ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого», а також затверджено «Порядок організації роботи спостерігачів від кандидата на посаду ректора та акредитації громадських спостерігачів на виборах ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого».

Організаційний комітет також затвердив перелік документів, які посвідчують особу виборця під час проведення виборів ректора Університету. Також були розглянуті інші питання, пов’язані з організацією проведення виборів ректора Університету.

Нагадаємо, вибори ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого пройдуть 26 листопада 2020 року.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що МОН оголосило конкурс на на заміщення посади ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України