Грошове забезпечення працівників Держбюро розслідувань: роз’яснення

19:00, 21 сентября 2020
На даний час завершилась ревізія фінансово-господарської діяльності Державного бюро розслідувань.
Грошове забезпечення працівників Держбюро розслідувань: роз’яснення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Колегією Державного бюро розслідувань схвалено та наказом Державного бюро розслідувань затверджено у новій редакції Інструкцію «Про механізм реалізації та застосування норм законодавства щодо грошового забезпечення осіб рядового і начальницького складу органів системи Державного бюро розслідувань, порядок та умови його виплати». Про це повідомляє пресслужба Бюро.

Так, грошове забезпечення осіб рядового і начальницького складу Державного бюро розслідувань (у тому числі керівництва) включає: посадовий оклад, доплати (за спеціальне звання,  за вислугу років, роботу, яка передбачає доступ до державної таємниці,  науковий ступінь, почесне звання, службу у нічний час), надбавки (за спеціальні умови проходження служби, за безперервний стаж на шифрувальній роботі, виконання функцій державного експерта з питань таємниць), премії, матеріальні допомоги (для оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань) та інші виплати, передбачені законодавством.

На даний час завершилась ревізія фінансово-господарської діяльності Державного бюро розслідувань, яка проведена Державною аудиторською службою України за період з 1 січня 2018 до 30 червня 2020 року. Виявлені недоліки та порушення за 2019 рік усунуті у ході ревізії, до винних осіб вжито заходів відповідного реагування.

Серед іншого, Державною аудиторською службою перевірено питання оплати праці, порушень при нарахуванні та виплаті грошового забезпечення  особам рядового і начальницького складу, встановленні розмірів премій та надбавок (у тому числі керівництву Державного бюро розслідувань) не встановлено, про що відображено у акті ревізії від 14 серпня 2020 року.

Надбавка за інтенсивність праці особам рядового і начальницького складу Державного бюро розслідувань (у тому числі керівництву) взагалі не встановлювалась, не нараховувалась та не виплачувалась.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що змінилося за 8 місяців удосконалення роботи ДБР.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді