МОН реформує систему дошкільної освіти під загальноєвропейські вимоги

13:41, 28 сентября 2020
Реформу проводитимуть з урахуванням найкращих традицій вітчизняної педагогіки.
МОН реформує систему дошкільної освіти під загальноєвропейські вимоги
Цензор.НЕТ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство освіти і науки України планує реформувати систему дошкільної освіти, привівши її до загальноєвропейського рівня, з урахуванням найкращих традицій вітчизняної педагогіки. Про це повідомили у пресслужбі МОН.

«Завжди дитячий садочок символізував початок самостійного життя дитини, відчиняв двері до безмежного й дивовижного світу прийдешніх поколінь. І сьогодні дошкільна освіта асоціюється з новими ідеями, сміливими експериментами, радісними відкриттями, цікавим пошуком і вірою в майбутнє. У нашій країні діють майже 15 тисяч закладів дошкільної освіти, в яких 137 тисяч педагогів навчають і виховують 1 мільйон 253 тисячі дітей», – повідомив т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет

Він наголосив, що наразі у світі немає важливішого завдання, ніж збереження життя і здоров’я усіх учасників освітнього процесу.

«Дорогі працівники сфери дошкілля! Щиро вдячний усім за невтомну працю, служіння високому покликанню надавати вихованцям найперші та найнеобхідніші знання, уміння, навички. Ваша доброта, відданість своїй справі, майстерність перетворюють кожен день малечі на свято радості й щастя», – підкреслив т.в.о. Міністра.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що МОН вирішило підвищувати престижність позашкільної роботи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде