Осінні канікули в Україні можуть розпочатися на 10 днів раніше

17:20, 2 октября 2020
Вхід на виборчу дільницю потрібно організувати окремий від того, через який заходять діти.
Осінні канікули в Україні можуть розпочатися на 10 днів раніше
112 Украина
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні планують перенести осінні канікули на 10 днів раніше, ніж було заплановано. Таке рішення буде прийнято для того, аби освітній процес, підготовка до виборів та вибори не перетиналися. Про це заявив заступник міністра охорони здоров’я — головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передає УНН.

«Ви знаєте, що наразі діє заборона відвідування шкіл, дитячих садочків сторонніми людьми, у тому числі й батьками під час навчального процесу... Ми розуміємо, що розпочався виборчий процес і відкриваються виборчі дільниці в школах», — сказав Ляшко.

Також, за словами головного санітарного лікаря, на період до виборів і у той період, коли одночасно відбуваються виборчий та навчальний процеси, вхід на виборчу дільницю потрібно організувати окремий від того, через який заходять діти.

«Буквально вчора ми проводили чергову конференцію з нашими освітянами, отримали пропозицію до того часу, поки дітей не посунуть на канікули, а таке питання розглядається, канікули хочемо зробити на 10 днів раніше, ніж було заплановано, для того, щоб освітній процес та підготовка до виборів та виборчий процес не перетиналися», — розповів Ляшко.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що карантин не скасовує необхідність планової вакцинації.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир