Кінотеатрам дозволили працювати у червоній зоні карантину

18:27, 24 октября 2020
Наразі МКІП вивчає та аналізує ситуацію щодо подальшої роботи закладів культури в червоних зонах.
Кінотеатрам дозволили працювати у червоній зоні карантину
Kurs.if.
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні кінотеатрам дозволили працювати у "червоній" зоні карантину. Відповідне рішення прийнято Державною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики та представників мереж кінотеатрів.

«Відвідувачі тут можуть відчувати себе безпечно - маски, кондиціювання, розсадка через крісло -50% залу», - зазначено у повідомленні.

Наразі МКІП вивчає та аналізує ситуацію щодо подальшої роботи закладів культури в червоних зонах - в першу чергу театрів та музеїв.

«Таке рішення не тільки дозволить глядачам отримати «свіжий ковток повітря» від нових фільмів чи вистав, але й дозволить вижити культурним інституціям в період карантину», - вважають у МКІП.

Нагадаємо, що відповідно до рішення державної комісії з 23 жовтня 2020 року до "червоної" зони потрапили: Чернігів, Чернівці, Хмельницький, Харків, Тернопіль, Суми, Рівне, Полтава, Миколаїв, Івано-Франківськ та інші міста та райони України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що уряд розпочинає конкурс на найкращий ескіз великого Державного Герба України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва