Рекордна кількість госпіталізованих за добу: яка ситуація з коронавірусом у столиці

16:16, 23 ноября 2020
Підтверджених випадків захворювання на сьогодні вже 60 218.
Рекордна кількість госпіталізованих за добу: яка ситуація з коронавірусом у столиці
Джерело фото: КМДА
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На коронавірус у Києві за минулу добу захворіли ще 1212 киян. 20 людей померли. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, інформує КМДА.

«Ситуація із розповсюдженням вірусу залишається складною. За минулу добу в Києві виявили ще 1 212 хворих. Померли 20 людей. Усього коронавірус забрав життя 1 143 киян. А підтверджених випадків захворювання на сьогодні вже 60 218», – сказав Віталій Кличко.

Серед тих, хто захворіли: 721 жінка віком від 19 до 94 років і 29 дівчаток від семи місяців до 17 років. А також 435 чоловіків віком від 19 до 92 років і 27 хлопчиків від одного місяця до 17 років. Захворіли, зокрема, і 44 медики.

«І вперше в нас така кількість госпіталізованих. До лікарень столиці минулої доби потрапили 112 пацієнтів. Інші – на самоізоляції під контролем лікарів. Одужали в столиці за добу двоє людей. Усього коронавірус подолали 20 744 мешканці Києва», – додав Віталій Кличко.

Найбільше випадків захворювання виявили в Деснянському районі – 376, Дніпровському – 283 та в Дарницькому районі – 215 випадків.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Уряд планує створити виробництво ШВЛ в Україні, останній термін — 2023 рік.

QR-код, чатбот та електронні рецепти: Україна по-новому боротиметься з COVID-19.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді