Викрали юриста та вимагали $800 000: у справі є нові деталі

16:23, 10 декабря 2020
Наразі 4 особам повідомлено про підозру
Викрали юриста та вимагали $800 000: у справі є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві повідомлено про підозру чотирьом особам, які викрали людину та вимагали 800 тис. доларів США. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Зазначається, що четверо зловмисників під виглядом ділової зустрічі виманили чоловіка в обумовлене місце. Зустрівшись, викрадачі заволоділи автомобілем потерпілого, а його силоміць помістили на заднє сидіння та відвезли у невідомому напрямку.

Встановлено, що потерпілим є юрист однієї із столичних компаній, викрадачі вимагали з нього 800 тис. доларів США неіснуючого боргу.

«За оперативного реагування правоохоронці розшукали вищевказаний автомобіль та затримали 4 осіб, які незаконно утримували чоловіка.

Усім затриманим повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146 (викрадення людини), ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 189 (вимагання) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів. Прокуратура наполягатиме на взятті зловмисників під варту.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває. Встановлюються інші особи, причеті до скоєння злочину», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині до довічного позбавлення волі засудили 37-річного чоловіка, який вбивав та ґвалтував жінок. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду