У Кабміні плануються суттєві кадрові зміни: що відомо

17:40, 16 декабря 2020
Очікується призначення керівників кількох міністерств.
У Кабміні плануються суттєві кадрові зміни: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що найближчим часом в Уряді плануються кадрові зміни. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Ми не можемо залишити такі важливі галузі, як енергетика чи освіта, без повноцінного управління. Тим більше нещодавно Верховна Рада ухвалила законопроєкт, який обмежує функціонал та роботу виконувачів обов’язків міністра. З повагою до рішення Парламенту, пропонуватиму кандидатури відповідних міністрів.

Також разом із депутатським корпусом тривають дискусії щодо призначення очільника аграрного міністерства. Україна має потужний аграрний сектор, тому з перших місяців роботи нашого Уряду обговорювалася необхідність відновлення роботи профільного міністерства. Нам потрібна ефективна, державницька політика у сфері АПК, а також захист інтересів українських виробників. На початку наступного року можна очікувати, що відбудеться створення повноцінного аграрного міністерства.

Розраховуємо, що керівника отримає і міністерство у справах ветеранів. Сьогодні Верховна Рада задовольнила заяву міністра про відставку. Дякую Сергію Борисовичу Бессарабу за важливу та складну роботу, а також за ті зусилля, які він доклав до посилення інституційної спроможності свого міністерства», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на черговому засіданні Кабінету Міністрів України були внесені зміни до Регламенту Кабінету Міністрів України, розроблені в рамках реалізації Стратегії реформування державного управління з урахуванням рекомендацій програми СІГМА.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України