Оцінювання результатів службової діяльності держслужбовця: роз’яснення НАДС

13:28, 24 декабря 2020
Процедура оцінювання є обов'язковою та передбачає єдині умови і підходи проходження для всіх її учасників, включаючи держслужбовців, призначених на посади з укладанням контрактів.
Оцінювання результатів службової діяльності держслужбовця: роз’яснення НАДС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство України з питань державної служби підготувало роз’яснення (від 23 грудня 2020 р. № 124) щодо оцінювання результатів службової діяльності державного службовця, призначеного на посаду з укладанням контракту про проходження державної служби на період дії карантину та визначення завдань відповідно такого контракту.

Зокрема, в роз’ясненні акцентується увага на тому, що процедура оцінювання є обов'язковою та передбачає єдині умови і підходи проходження для всіх її учасників, включаючи держслужбовців, призначених на посади з укладанням контрактів.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що деталі реформи системи оплати праці державних службовців розповіла Право ТВ голова Національного агентства з питань державної служби Наталія Алюшина.

Додамо, актуальні питання розвитку державної служби розглянули під час засідання колегії НАДС. Зокрема йшлося про відновлення конкурсної процедури, реформування системи оплати праці та запровадження HRMIS.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва