Кабмін затвердив Порядок доступу до інформації, необхідної для верифікації та моніторингу держвиплат

10:11, 29 декабря 2020
Документ був прийнятий відповідно до Закону України «Про верифікацію та моніторинг державних виплат».
Кабмін затвердив Порядок доступу до інформації, необхідної для верифікації та моніторингу держвиплат
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 28 грудня, Кабінет Міністрів України затвердив «Порядок доступу до інформації в інформаційно-аналітичній платформі електронної верифікації та моніторингу органів, що здійснюють державні виплати». Про це повідомляє офіційний сайт Мінфіну.

Даний документ був прийнятий відповідно до Закону України «Про верифікацію та моніторинг державних виплат» з метою надання можливості органам, що здійснюють державні виплати, отримувати засобами інформаційно-аналітичної платформи в режимі реального часу підтвердження відповідності інформації, повідомленої отримувачами державної допомоги, вимогам законодавства, що впливають на визначення їх права на отримання та розмір державних виплат, або рекомендацію щодо проведення додаткової перевірки такої інформації.

Відповідно до Порядку органи, які здійснюють державні виплати, отримуватимуть доступ до інформації на безоплатній основі на підставі укладеного договору з Мінфіном. Також керівник такого органу визначатиме уповноважених осіб для надання їм доступу на час виконання ними повноважень.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, чи існує в Україні строкове обмеження стосовно виплати пенсії у визначеному законодавством розмірі за минулий час.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду