У програму «Велике будівництво-2021» увійдуть близько 300 об’єктів

17:14, 14 января 2021
Планується будувати школи, дитячі садочки, спортивні об’єкти та ЦНАПи.
У програму «Велике будівництво-2021» увійдуть близько 300 об’єктів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов повідомив, що програма Президента «Велике будівництво» продовжується. До кінця січня, спільно з регіонами буде затверджено остаточний перелік об’єктів, що увійдуть в програму на 2021 рік. Про це він повідомив на своїй сторінці Facebook.

«Сьогодні провели перший у цьому році селектор з головами Обласних державних адміністрацій, щодо відбору проєктів програми на 2021 рік. Він проводиться за чіткими критеріями економічної та соціальної ефективності для розвитку регіонів.

У «Велике будівництво – 2021» увійдуть близько 300 об’єктів. З них до 70% – це об’єкти соціальної інфраструктури: школи, дитячі садочки, спортивні об’єкти та ЦНАПи. І від 30% – об’єкти економічного розвитку: індустріальні парки, економічні агломерації, туристична інфраструктура, а також музеї науки. При цьому кожен об’єкт без винятку буде відповідати сучасним вимогам доступності та принципам інклюзії.

У цьому році, базуючись на торішньому досвіді, ми будемо вимірювати ефективність виконання програми у кожній області не тільки за кількістю нових місць у школах чи садочках. Тепер ми будемо оцінювати кількість реально створених робочих місць, а не потенційних і показник суми майбутніх інвестицій, залучених у конкретну область завдяки проєктам «Великого будівництва – 2021», — сказано у повідомленні.

Також ми розповідали, що контроль за водіями на дорогах посилиться: що чекає українців.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України