НААУ випустить збірник поезії сучасних адвокатів

16:20, 16 января 2021
До збірника увійдуть твори переможців і учасників Першого всеукраїнського конкурсу серед адвокатів «Адвокатська ліра».
НААУ випустить збірник поезії сучасних адвокатів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національна Асоціація Адвокатів України за ініціативою Комітету з гуманітарних питань і творчих ініціатив та у співпраці з Центром досліджень адвокатури і права готує до друку антологію поезії сучасних адвокатів. Про це повідомляє офіційний сайт НААУ.

До збірника увійдуть твори переможців і учасників Першого всеукраїнського конкурсу серед адвокатів «Адвокатська ліра», що відбувся восени 2020 року, а також творчі доробки всіх охочих адвокатів.

«Саме тому НААУ оголошує про початок збору матеріалів для випуску збірника поезії сучасних адвокатів, що буде тривати з 13 січня 2021 року і до 1 лютого 2021 року включно.

Вимоги:

Твори для збірника надавати у кількості не більше 10 віршів, набрані у текстовому редакторі, на електронну пошту: [email protected]. Також разом із творами окремим файлом додавати коротку біографічну довідку про автора, контакти та фото (портрет, розмір 640х400).

До публікації у збірнику допускаються поетичні твори державною мовою України, а також мовами національних меншин, що проживають в Україні, та будь-якою мовою з авторським перекладом творів державною мовою України.

Варто зазначити, що збірник поезії сучасних адвокатів буде ілюстровано картинами адвокатів-художників.

Тож запрошуємо талановитих адвокатів долучитись до випуску Збірки й поділитися з адвокатською спільнотою своїми творчими здобутками!», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що П’ятий апеляційний адміністративний суд оприлюднив судову практику щодо розміру гонорару адвоката.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді