Міжнародний європейський університет позивається до МОН через перевірку

16:29, 25 марта 2021
Судом вирішується питання наявності правових підстав вжиття заходів забезпечення позову та відкриття провадження в адміністративній справі.
Міжнародний європейський університет позивається до МОН через перевірку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Приватний навчальний заклад «Міжнародний європейський університет» звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом про оскарження планової перевірки Міністерства освіти і науки України. Про це повідомляє пресслужба суду. 

Серед вимог позову - визнати протиправними дії МОН щодо здійснення планової перевірки з 22 по 26 лютого 2021 року та скасувати наказ міністерства про її результати.

Разом із позовом до суду надійшла заява про його забезпечення, в якій позивач просить суд зупинити дію вказаного наказу та заборонити МОН вчиняти будь-які дії щодо проведення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю) щодо Приватного навчального закладу «Міжнародний європейський університет» до вирішення справи по суті.

Наразі судом вирішується питання наявності правових підстав вжиття заходів забезпечення позову та відкриття провадження в адміністративній справі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в ОАСК оскаржують реорганізацію Національної академії державного управління при Президентові України.

Крім того, ми повідомляли, що Мін’юст просить припинити діяльність громадської організації.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва