У Києві затримали сімейну пару за торгівлю наркотиками

06:00, 9 апреля 2021
Співробітники карного розшуку поліції Києва провели спецоперацію та затримали чоловіка та жінку за торгівлю наркотиками.
У Києві затримали сімейну пару за торгівлю наркотиками
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Під час реалізації оперативної інформації співробітники Шевченківського управління поліції за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення викрили сімейну пару на збуті наркотиків, - повідомляє «Магнолія-TV».

Як розповів начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, співробітники карного розшуку поліції Києва провели спецоперацію та затримали чоловіка та жінку:

«Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігурантів, ми вилучили близько 200 грамів речовини, схожої на канабіс, 50 пігулок, схожих на психотропну речовину МДМА, 100 грамів речовини, схожої на психотропну речовину амфетамін, та 1 кілограм прекурсорів. Також у квартирі виявлено обладнання для виготовлення психотропної речовини, грошові кошти в сумі 20 000 гривень, електронні ваги, упаковки для фасування, приладдя для подрібнення рослин конопель, мобільний телефон, банківські картки».

Затримані – це раніше не судима 31-річна мешканка Києва та 37-річний мешканець міста Біла Церква, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та розбій.

«Окрім того, у помешканні виявлено та вилучено 83 предмети, схожих на патрони, предмет, схожий на пістолет та револьвер. Усі заборонені речовини та вилучені речі направили на проведення відповідних експертиз», - додав правоохоронець.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що судитимуть іноземців за перевозення 80 кг кокаїну в трубах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва