На Черкащині викрили посадовця оздоровчого дитячого закладу на привласненні 300 тисяч гривень

18:35, 9 апреля 2021
63-річний посадовець провернув незаконну оборудку заради збагачення.
На Черкащині викрили посадовця оздоровчого дитячого закладу на привласненні 300 тисяч гривень
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Черкащині внутрішня безпека поліції викрила посадовця відомчого дитячого закладу на привласненні 300 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, за розтрату бюджетних коштів директору оздоровчої установи оголошено про підозру. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Працівники Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ запідозрили директора одного з дитячих оздоровчих закладів Нацполіції у протиправних діях.

Встановлено, що 63-річний посадовець, заради збагачення, провернув незаконну оборудку. Без фактичного виконання ремонтних робіт у дитячому оздоровчому закладі він перевів майже 300 тисяч гривень на рахунок третьої особи.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ, слідчі ТУ ДБР, під процесуальним керівництвом Черкаської обласної прокуратури, розпочали кримінальне провадження.

Наразі фігурантові оголошено про підозру за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що колишнього посадовця підрозділу ЗСУ підозрюють у закупівлі квартир для військових зі збитками понад 30 млн грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва