«Диджиталізація по-українськи»: приватні виконавці повідомили про критичну помилку реєстру

11:59, 13 мая 2021
Єдиний реєстр приватних виконавців видав «сюрприз».
«Диджиталізація по-українськи»: приватні виконавці повідомили про критичну помилку реєстру
Джерело фото: b-b.org.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Асоціація приватних виконавців України повідомила про проблему Єдиного реєстру приватних виконавців, у якому неможливо відкрити повний перелік приватних виконавців, що працюють в Києві. Заява з’явилась у пресслужбі АСВП.

«Диджиталізація по-українськи.

АСВП, яку нещодавно перевели на 64-бітну платформу, продовжує жити своїм життям, що слабко враховує потреби приватних і державних виконавців.

Тепер ще й Єдиний реєстр приватних виконавців, який є її невід’ємною частиною, видав «сюрприз». Пошукова система відмовляється оприлюднювати повний перелік приватних виконавців, що працюють в Києві, оскільки їх … дуже багато.

«Знайдено забагато записів. Уточніть умови пошуку» - таку відповідь видає Єдиний реєстр приватних виконавців при пошуку за критерієм «виконавчий округ».

АПВУ вже скерувала запит до Міністерство юстиції України та Національних інформаційних систем з вимогою негайно усунути таку серйозну технічну помилку», — сказано у повідомленні.

«Зазначений технічний недолік суттєво ускладнює сторонам забезпечений діючим законодавством вибір приватного виконавця у місті Києві. Прошу в якомога коротші терміни вжити необхідні заходи для усунення даної технічної помилки в роботі Єдиного реєстру приватних виконавців України», - сказано в листі за підписом голови АПВУ Віталія Чепурного.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Україні запровадили додатковий механізм захисту ЄДР. 

Крім того, Державне підприємство «Національні інформаційні системи» перевело на нову платформу UnityBase 64 (UB64) три реєстри: Державний реєстр речових прав на нерухоме майно (ДРРП), Автоматизовану систему виконавчого провадження (АСВП) та Державний реєстр обтяжень рухомого майна (ДРОРМ). 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва