Пішла з життя суддя ВГСУ у відставці

11:18, 7 июня 2021
Обірвалося життя Галини Савенко.
Пішла з життя суддя ВГСУ у відставці
Джерело фото: КГС ВС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

3 червня на 79-му році пішла з життя суддя ВГСУ у відставці Савенко Галина Володимирівна. Про це повідомляє пресслужба КГС ВС.

«Галина Володимирівна присвятила понад 33 роки служінню арбітражній (господарській) системі України. Зокрема, свою кар’єру вона розпочала у 1985 році на посаді держарбітра  Держарбітражу  Київської області, у 1991 році була призначена арбітром Вищого арбітражного суду України та згодом – суддею судової палати з розгляду спорів‚ пов’язаних з державним регулюванням економічних відносин Вищого господарського суду України.

За вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм Савенко Галині Володимирівні присвоєно почесне званням «Заслужений юрист України».

У нашій пам’яті вона назавжди залишиться високопорядною, авторитетною і чесною людиною та кваліфікованою і досвідченою  суддею.

Колективи Вищого господарського суду України та КГС Касаційний господарський суд висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Галини Савенко.

Земля пухом і світла їй пам'ять», — йдеться у повідомленні.

Редакція «Судово-юридичної газети» висловлює щирі співчуття родині та близьким Галини Володимирівни.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва