Матч Україна-Швеція на Євро-2020: не всі українські фани потраплять на гру

14:35, 29 июня 2021
Після прибуття до Великобританії українці мають пройти обов’язкову самоізоляцію.
Матч Україна-Швеція на Євро-2020: не всі українські фани потраплять на гру
Джерело фото: pravda.com.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Фанати збірної України можуть не потрапити на матч 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції. Йдеться про тих осіб, які після прибуття до Великобританії не встигли пройти обов’язкову самоізоляцію, – повідомляє пресслужба міжнародного аеропорту «Бориспіль».

«На всі матчі плей-оф обмеження щодо перетину кордону, пов’язані з охороною здоров’я, Великобританії залишаються в силі, як і раніше. До матчу збірної України на стадіоні «Гемпден-Парк», Глазго Шотландська футбольна асоціація співпрацюватиме з УЄФА та Українською футбольною асоціацією задля домовленостей, що дозволять збірній та пов’язаному з нею персоналу, включно з акредитованими ЗМІ, здійснити подорож до Великобританії. Будь-які ЗМІ та офіційні особи, які бажають поїхати на матч, повинні бути частиною офіційної делегації, погодженої Українською футбольною асоціацією та УЄФА», – йдеться у повідомленні.

Для іноземців-власників квитків, включаючи громадян України, не передбачено звільнення від прикордонних обмежень. Тобто кожен, хто бажає відвідати матч, повинен був прибути до Великобританії заздалегідь для проходження обов’язкової самоізоляції перед матчем. 

Громадянину будь-якої країни, що входить до «помаранчевого списку» (до якого на сьогодні входить і Україна), по прибутті до кордону Великобританії з квитками на матч, буде відмовлено у в’їзді до Великобританії, якщо у них не було достатньо часу на дотримання необхідної самоізоляції.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Зеленський запустив новий флешмоб на підтримку збірної України з футболу.

Також ми писали, де можна подивитись матч Швеція-Україна.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду