Ірина Венедіктова відзначила працівників ОГП нагородами

16:50, 30 июня 2021
Нагороди вручили за особисті досягнення у професійній діяльності, сумлінне і зразкове виконання службових обов’язків, ініціативність у роботі, тривалу й бездоганну службу.
Ірина Венедіктова відзначила працівників ОГП нагородами
Джерело фото: gp.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова відзначила працівників Офісу генпрокурора державними та відомчими нагородами за вагомі особисті досягнення у професійній діяльності, сумлінне і зразкове виконання службових обов’язків, ініціативність у роботі, тривалу й бездоганну службу, передає офіційний сайт ОГП.

«Захист основоположних конституційних прав українців та державних інтересів – наш обов’язок. Цьогоріч українській Конституції 25 років, і від кожного з нас залежить, щоб її норми неухильно виконувались. Прокуратура вдосконалюється, розробляє і втілює нові стандарти роботи за кращими світовими зразками саме для того, щоб забезпечувати верховенство Закону в державі», - наголосила генпрокурор.

До Дня Конституції Указом Президента України працівники Офісу генпрокурора були нагороджені орденами «За заслуги» ІІІ ступеня, орденом княгині Ольги ІІІ ступеня, медалями «За працю і звитягу», а також отримали почесне звання «Заслужений юрист України». Крім цього, Генпрокурор вручила співробітникам почесні грамоти Кабінету міністрів України та грамоти Верховної Ради України.

Також працівники органів прокуратури по всій державі одержали до свята і відомчі заохочувальні відзнаки: нагрудні знаки «Почесний працівник прокуратури України», «Ветеран прокуратури» та «За сумлінну службу в органах прокуратури», грамоти, почесні грамоти та подяки генерального прокурора.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Зеленський присвоїв звання Заслужений юрист України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду