На Донеччині покарають чоловіка, який катував 7-річну дитину

18:30, 4 августа 2021
Хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді численних саден та синців по усьому тілу, а також зазнав моральних страждань.
На Донеччині покарають чоловіка, який катував 7-річну дитину
Джерело фото: assets.nydailynews.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Офіс Генпрокурора за матеріалами Донецької обласної прокуратури повідомляє, що у м. Дружківка на Донеччині чоловік звинуватив 7-річного сина своєї співмешканки у крадіжці мобільного телефону та пригрозив побити його молотком. Через деякий час обвинувачений, невдоволений поведінкою хлопчика, накричав на нього і завдав декілька ударів руками по обличчю та шкіряним ременем по сідницях.

Наступного дня за самовільне залишення квартири вітчим вдарив пасинка шнуром від зарядного пристрою, після чого схопив за шию та штовхнув на підлогу, від чого дитина впала і вдарилась головою об диван.

У результаті такого «виховання» хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді численних саден та синців по усьому тілу, а також зазнав моральних страждань.

За процесуального керівництва Краматорської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за катування дитини (ч. 1 ст. 127 КК України).

Також «Судово-юридична газета» писала, що ватажка незаконного збройного формування в «ДНР» судитимуть за катування та вбивство двох людей.

Крім того, ми повідомляли про те, що Рада Європи надала експертні коментарі до законопроекту про кримінальну відповідальність за катування.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки