На Полтавщині чоловік ґвалтував 8-річного хлопчика та створював заборонений контент

16:47, 31 августа 2021
28-річний мешканець Полтавщини неодноразово ґвалтував та вчиняв інші злочинні дії сексуального характеру відносно сина своєї співмешканки, 2013 р.н., та створював за участі останнього протиправний контент у вигляді фото-, відеоматеріалів, який відноситься до дитячої порнографії.
На Полтавщині чоловік ґвалтував 8-річного хлопчика та створював заборонений контент
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Столичні правоохоронці за підтримки Європолу затримали чоловіка за створення дитячої порнографії та насильство відносно малолітнього хлопчика.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Так, за результатами опрацювання інформації з бази даних Генерального секретаріату Інтерполу по боротьбі з дитячою сексуальною експлуатацією ICSE затримано та повідомлено про підозру чоловіку, який вчиняв дії сексуального характеру відносно малолітнього, займався виготовленням, розповсюдженням та збутом дитячої порнографії за участі малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 1, 3 ст. 301-1 КК України).

Правоохоронні органи за підтримки Європолу виявили серію медіафайлів, на яких зображено процес сексуальної експлуатації малолітнього хлопчика. Згідно інформації Європолу, протиправний контент створювався на території України.

Під час проведення перевірки та відпрацювання даної інформації проведено низку слідчих (розшукових) дій. Встановлено, що з 2018 по 2021 рік 28-річний мешканець Полтавщини неодноразово ґвалтував та вчиняв інші злочинні дії сексуального характеру відносно сина своєї співмешканки, 2013 р.н., та створював за участі останнього протиправний контент у вигляді фото-, відеоматеріалів, які, за висновком експерта, відносяться до дитячої порнографії.

Крім того, вказаний чоловік завантажував та зберігав в особистій електронній скриньці протиправний контент, а саме фото-, відеоматеріали з діями сексуального характеру за участі малолітнього хлопчика.

Слідчими поліції із залученням працівників ДПП НП України, представника відділу підтримки операцій ЄВРОПОЛУ ДМПС проведено обшуки за місцем проживання зловмисника, у ході яких вилучено комп’ютерну техніку та жорсткий диск з медіафайлами, що містять дитячу порнографію.

За результатами проведення слідчих дій чоловіка затримали.

На цей час затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Також «Судово-юридична газета» писала, що затримано чоловіка, який підозрюється у ґвалтуванні 9-річної дівчинки та збуті фото в мережі – Офіс Генпрокурора.

Додамо, що у Києві п’яний іноземець розбещував 14-річну дівчинку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва