Познайомились на сайті знайомств: чоловік зґвалтував та пограбував киянку

10:23, 8 сентября 2021
Поліцейські вже затримали зловмисника.
Познайомились на сайті знайомств: чоловік зґвалтував та пограбував киянку
Джерело фото: Поліція Києва
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До чергової частини Солом’янського управління поліції звернулась 24-річна киянка та повідомила про те, що в квартирі на вулиці Кавказькій її зґвалтував чоловік та відібрав особисті речі. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Солом’янського управління поліції Іван Жук, поліцейські з’ясували, що напередодні потерпіла  познайомилась із чоловіком на сайті знайомств та домовилась із ним про особисту зустріч: «Опинившись наодинці, зловмисник почав погрожувати заявниці ножем, затягнув її до квартири, де зв’язав та заклеїв рот клейкою стрічкою, аби вона не кликала на допомогу. Після цього правопорушник зґвалтував господарку помешкання, забрав у неї два мобільних телефони, гроші та інші особисті речі й втік».

У результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Солом’янського управління поліції з’ясували, що до скоєння даних правопорушень причетний раніше судимий мешканець столиці, 1982 року народження. Поліцейські встановили місцезнаходження нападника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою ми повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною третьою статті 187 Кримінального кодексу України – це розбійний напад, також вирішуємо питання щодо притягнення його до відповідальності за частиною першою статті 152 – це зґвалтування та обрання запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна», - додав полковник поліції.

Також «Судово-юридична газета» писала, що затримано чоловіка, який підозрюється у ґвалтуванні 9-річної дівчинки та збуті фото в мережі – Офіс Генпрокурора.

Додамо, що у Києві п’яний іноземець розбещував 14-річну дівчинку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України