Міноборони заборгувало військовим понад 1,4 мільярда: що відомо

15:49, 17 сентября 2021
Крім обов’язкових виплат, також було припинено фінансування «бойових виплат» військовослужбовцям.
Міноборони заборгувало військовим понад 1,4 мільярда: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство оборони заборгувало військовослужбовцям Збройних сил України 1 млрд 465,8 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба Офісу омбудсмена.

«На поточний момент заборгованість Міністерства оборони України з обов’язкових виплат військовослужбовцям становить 1 млрд 465,8 млн гривень. Зокрема, 1 млрд 271 млн гривень – це заборгованість з виплат грошової допомоги на оздоровлення», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також було припинено фінансування «бойових виплат» військовослужбовцям, які виконують завдання в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Людмила Денісова надіслала запит на адресу першого віцепрем’єр-міністра економіки України Олексія Любченка, який є головою Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), щодо необхідності розгляду із залученням відповідальних осіб Міноборони на черговому засіданні цієї Міжвідомчої робочої групи ситуації навколо заборгованості, що утворилася перед військовослужбовцями ЗСУ.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що курсантам-військовослужбовцям пропонують заборонити працювати у позанавчальний час.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва