ОГП направив на стажування кандидатів на посади прокурорів окружних прокуратур

14:07, 23 октября 2021
Практична підготовка в органах прокуратури пройде з 1 до 14 листопада.
ОГП направив на стажування кандидатів на посади прокурорів окружних прокуратур
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Офісі Генерального прокурора повідомили, що наказом Генерального прокурора України «Про направлення на стажування (практичну підготовку) кандидатів на посади прокурорів окружних прокуратур» від 22 жовтня 2021 року  № 332 направлено 503 кандидати на посади прокурорів окружних прокуратур, які успішно пройшли теоретичну підготовку в Тренінговому центрі прокурорів України, для проходження практичної підготовки в органах прокуратури та визначено строк її проходження з 1 до 14 листопада 2021 року. Про це йдеться на офіційному сайті ОГП.

«Кандидатам на посади прокурорів окружних прокуратур для проходження практичної підготовки необхідно прибути о 9 год. 1 листопада 2021 року до кадрових підрозділів відповідних обласних прокуратур:

Безпосереднє керівництво підготовкою кандидатів забезпечуватиметься керівниками практичної підготовки, визначеними керівниками окружних прокуратур із числа найбільш кваліфікованих і досвідчених працівників відповідних прокуратур.

Після завершення практичної підготовки керівниками практичної підготовки будуть складені висновки про результати проходження кандидатами практичної підготовки. У висновках буде надано оцінку виконання кандидатами індивідуального плану проходження практичної підготовки, володіння ними основними навичками застосування законодавства за напрямами прокурорської діяльності, додержання правил внутрішнього службового розпорядку для прокурорів, а також зазначено про успішне або неуспішне проходження кандидатами практичної підготовки.

З урахуванням отриманих висновків про результати проходження кандидатами практичної підготовки Департаментом кадрової роботи та державної служби Офісу Генерального прокурора згідно із загальним рейтингом кандидатів буде сформовано та затверджено Генеральним прокурором остаточний рейтинг із числа кандидатів, що успішно пройшли стажування», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що оприлюднили результати іспиту кандидатів на посади прокурорів в окружних прокуратурах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Youtube Право ТВ, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде