Справа фотографа, обвинуваченого у зґвалтуванні та розбещенні неповнолітніх осіб: є нові деталі

14:08, 3 ноября 2021
Чоловіка залишено під вартою.
Справа фотографа, обвинуваченого у зґвалтуванні та розбещенні неповнолітніх осіб: є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 2 листопада, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу Оболонського районного суду міста Києва від 22 жовтня 2021 року, якою задоволено клопотання слідчого та продовжено щодо обвинуваченого К. строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, до 20 грудня 2021 року включно. Про це повідомляє пресслужба Київського апеляційного суду.

«За результатом апеляційного розгляду ухвалу Оболонського районного суду міста Києва від 22 жовтня 2021 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення.

Нагадаємо, громадянин К. обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 152, ч. 3, 4 ст. 152 («Зґвалтування»), ч. 1 ст. 156 («Розбещення неповнолітніх»), ч. 2 ст. 153 (в редакції 2001 року) Кримінального кодексу України», — сказано у повідомленні.

Також «Судово-юридична газета» писала, що на Полтавщині чоловік ґвалтував 8-річного хлопчика та створював заборонений контент.

Додамо, що затримано чоловіка, який підозрюється у ґвалтуванні 9-річної дівчинки та збуті фото в мережі – Офіс Генпрокурора.

Додамо, що у Києві п’яний іноземець розбещував 14-річну дівчинку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва