У БЕБ повідомили список кандидатів зі спецзваннями, які допущені до співбесід 14 листопада

10:33, 13 ноября 2021
Оприлюднили список із 115 осіб.
У БЕБ повідомили список кандидатів зі спецзваннями, які допущені до співбесід 14 листопада
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Бюро економічної безпеки України сформовало список кандидатів, на зайняття вакантних посад, які мають спеціальні звання, допущених до співбесіди за результатами тестування на знання законодавства на 14 листопада. Про це йдеться у пресслужбі БЕБ.

«Співбесіда відбудеться, відповідно за списком, 14 листопада 2021 року за адресою м. Київ, вул. Смоленська 6, біля метро Шулявська, в приміщенні Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

Списки кандидатів за посиланням.

Нагадуємо, що у зв’язку із переходом Києва до червоної зони карантинних обмежень, нагадуємо про обов’язковість дотримання вимог, встановлених Постановою КМУ від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” зі змінами та доповненнями», — зазначили у БЕБ.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що сформувало список кандидатів, на зайняття вакантних посад, які мають спеціальні звання, допущених до співбесіди за результатами тестування на знання законодавства.

Крім того, з’явились списки кандидатів, які допущені до складання тестування.

Також ми писали про те, що кандидати на посади у БЕБ складають тести.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Youtube «Право ТВ», а також на нашу сторінку в Facebook та на Інстаграм, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва