«Слуга народу» Олексій Ковальов потрапив у серйозну ДТП: подробиці

11:59, 16 ноября 2021
Аварія трапилась на дорозі Київ-Одеса.
«Слуга народу» Олексій Ковальов потрапив у серйозну ДТП: подробиці
Джерело фото: my.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 15 листопада, на дорозі Київ-Одеса близько 10:30 сталася ДТП, одним з учасників якої був народний депутат Олексій Ковальов. Про це повідомила речниця «Слуги Народу» Юлія Палійчук на своєму Телеграм-каналі.

«Інцидент трапився в місці розвороту зустрічного транспорту. Народний депутат рухався по головній дорозі і мав перевагу в русі, але не виключає, що міг допустити порушення правил дорожнього руху, за що готовий понести відповідальність. На місце були викликані представники правоохоронних органів, які провели усі необхідні процесуальні дії.

На щастя, в цьому інциденті постраждав лише метал. Олексій Ковальов звернувся до Білоцерківської лікарні, де йому було діагностовано незначні травми. Також він із власної ініціативи здав усі необхідні аналізи на вміст в організмі заборонених речовин, щоб зняти в подальшому будь-які маніпуляції стосовно цього інциденту. Результати показали, що алкоголю чи наркотичних речовин у крові депутата не виявлено.

На даний час конфлікт між водіями відсутній, обидві сторони ДТП не мають претензій одна до одної.

Стосовно автомобіля, в якому перебував Олексій Ковальов, то він перебуває в користуванні народного депутата. Інформація про це буде вказана ним у декларації про доходи за 2021 рік, яка, відповідно до вимог закону, подається в першій половині наступного року», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Києві автомобіль збив кур'єра.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва