ОАСК просять анулювати реєстрацію ще однієї партії

13:24, 7 декабря 2021
Наразі суд вирішує питання щодо відкриття провадження за даним позовом.
ОАСК просять анулювати реєстрацію ще однієї партії
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство юстиції України просить суд анулювати реєстрацію політичної партії «Партія українського народу». Відповідний позов надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва. Про це повідомляє офіційний сайт ОАСК.

«Позивач вважає, що наявні правові підстави для звернення з позовом  до суду про анулювання реєстраційного свідоцтва, оскільки відповідач - політична партія, не висувала своїх кандидатів на виборах Президента України та виборах народних депутатів протягом десяти років. Наразі суд вирішує питання щодо відкриття провадження за даним позовом.

Нагадаємо: до Окружного адміністративного суду міста Києва вже надходили позови від Міністерства юстиції України щодо анулювання реєстраційних свідоцтв понад 40 партій. Наразі судом ухвалені рішення щодо анулювання реєстраційних свідоцтв, зокрема, політичних партій «За Україну!», «Третя Українська Республіка», «Трудова Україна», «Всеукраїнський патріотичний союз»,  «Нова сила», «Національно-демократичне об’єднання «Україна»,  «Всеукраїнська політична партія – Екологія та Соціальний захист», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Окружний адмінсуд анулював реєстраційне свідоцтво ще однієї партії.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва