Смертельна ДТП на проспекті Бандери у Києві: водій вантажівки постав перед судом

18:10, 8 декабря 2021
Один із постраждалих від отриманих травм помер у лікарні.
Смертельна ДТП на проспекті Бандери у Києві: водій вантажівки постав перед судом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До суду обвинувальний акт відносно 47-річного водія вантажівки за фактом смертельної ДТП, яка сталася у жовтні 2021 року на проспекті Степана Бандери у Києві. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Так, 15 жовтня 2021 року близько 17:50 год, водій вантажівки «MAN», перебуваючи в стані наркотичного та алкогольного (4,90 промілле) сп’яніння, рухаючись по пр-ту С. Бандери зі сторони станції метро «Почайна» в напрямку Північного мосту, здійснив поворот праворуч на другорядну дорогу та скоїв наїзд на двох пішоходів, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Після наїзду водій з місця події втік та невдовзі був затриманий патрульною поліцією на Столичному шосе.

У результаті ДТП двоє пішоходів були госпіталізовані з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості. Один із них від отриманих травм помер у лікарні у той же день.

Наразі обвинувальний акт відносно водія скеровано до Оболонського районного суду для розгляду по суті. Обвинувачений перебуває під вартою.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що під Києвом поблизу населеного пункту Радивилів сталася серйозна аварія за участю двох легковиків

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва