Українцям нагадали про корисний сервіс з банкрутства

18:37, 10 декабря 2021
Інформаційно-довідкова система містить інформацію про підприємства, щодо яких порушено справу про банкрутство та стан проходження самої справи.
Українцям нагадали про корисний сервіс з банкрутства
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В.о. генерального директора ДП «Інформаційні судові системи» Микола Козлов нагадав, що в Україні функціонує корисний сервіс з банкрутства. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 «Для того, щоб зрозуміти, які активи має підприємство, ми проводили інвентаризацію усього майна Інформаційні Судові Системи. За роки існування, підприємством створено ряд сервісів для громадян і бізнесу, які мали б використовуватись, на мою думку, більш ефективно. Наприклад, сервіс з Банкрутства. Інформаційно-довідкова система містить інформацію про підприємства щодо яких порушено справу про банкрутство та стан проходження самої справи. Регламентує оприлюднення такої інформації ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом». Оприлюднюється наступна інформація:

- оголошення про проведення загальних зборів кредиторів у процедурі санації боржника до порушення провадження у справі про банкрутство;

-  повідомлення про прийняття до розгляду заяви про затвердження плану санації боржника до порушення провадження у справі про банкрутство;

- оголошення про порушення справи про банкрутство;

- повідомлення про введення процедури санації;

- повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури;

-  повідомлення про поновлення провадження у справі про банкрутство боржника у зв’язку з визнанням мирової угоди недійсною або її розірванням;

- оголошення про проведення аукціону з продажу майна боржника;

- повідомлення про результати аукціону з продажу майна боржника;

- повідомлення про скасування аукціону з продажу майна боржника;

- оголошення про порушення справи про банкрутство і відкриття процедури санації відповідно до статті 94 Закону.

Корисний сервіс для комерційних підприємств, так?

Особливо, якщо інформація систематизується та надходить одразу на електронну пошту за попередньо обраними критеріями. А ще краще, якщо сервіс буде інтегрований одразу у власну CRM систему підприємства.

Зрозуміло, що сервіс у тому вигляді, як зараз, потребує значних доопрацювань та хочу запитати, чи користувались би ви цим сервісом і, взагалі, яких сервісів в судовій системі не вистачає, на вашу думку?», — сказано у повідомленні.

Також «Судово-юридична газета» повідомляла, що КГС ВС висловив позицію щодо неможливості відкриття провадження у справі про банкрутство.

Додамо, КГС ВС висловив позицію щодо відкриття провадження у справі про банкрутство за заявою контролюючого органу.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва