У системі eCаse зареєстровано перше кримінальне провадження

18:21, 16 декабря 2021
Перше кримінальне провадження зареєстровано 16 грудня.
У системі eCаse зареєстровано перше кримінальне провадження
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що у ECASE у міжвідомчій системі електронного кримінального провадження eCаse Management System зареєстровано перше кримінальне провадження. Про це йдеться у пресслужбі САП.

«У 2019 році зроблені перші кроки з розроблення та впровадження цієї системи для ефективності досудового розслідування. І від перших кроків до впровадження системи пройшло лише 2 роки.

Сьогодні, 16 грудня 2021 року, у міжвідомчій системі електронного кримінального провадження eCаse Management System зареєстровано перше кримінальне провадження!

Завдяки спільним зусиллям Антикорупційної ініціативи ЄС, Національного антикорупційного бюро, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Вищого антикорупційного суду, Ради суддів України, Офісу Генерального прокурора сьогодні ця система розпочала своє функціонування!», — сказано у повідомленні.

 Нагадаємо, що раніше «Судово-юридична газета» писала про те, навіщо правоохоронним органам знадобилася спеціальна інформаційно-телекомунікаційна система.

Чи готові до запровадження E-case правоохоронні органи дивіться у сюжеті Право ТВ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва