Начальник райвідділу поліції пообіцяв за $20 тисяч «вплинути» на прокурора

16:25, 22 декабря 2021
Поліцейський пообіцяв власнику приватного господарства за гроші посприяти, аби не була подавана апеляційна скарга у справі про надання землі в оренду.
Начальник райвідділу поліції пообіцяв за $20 тисяч «вплинути» на прокурора
Джерело фото: gp.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Чернігівщині викрито начальника одного з райвідділів поліції на одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, – повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора.

Слідство встановило, що керівник відділу поліції пообіцяв власнику приватного господарства вплинути на прокурора, щоб той не подавав апеляційну скаргу у справі про надання землі в оренду.

За своє сприяння поліцейський вимагав 20 тис. доларів США. Правоохоронці задокументували одержання ним від підприємця товарно-матеріальних цінностей на суму майже 59 тис. грн, а також талони на 1000 літрів бензину.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про справу Укравтодору щодо хабаря: завершено розслідування стосовно одного з підозрюваних.

Крім того, ми розповідали, що назначений новий голова Укравтодору.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді