Заступився за жінку і загинув: у Києві вбили перехожого

08:00, 26 декабря 2021
Потерпілий став свідком конфлікту між затриманим та його цивільною дружиною.
Заступився за жінку і загинув: у Києві вбили перехожого
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Столичні правоохоронці затримали киянина за вбивство перехожого у Святошинському районі. Потерпілий став свідком бійки між цивільним подружжям та вирішив втрутитися, внаслідок чого отримав ножові поранення, – повідомляє пресслужба Національної поліції Києва.

Начальник Святошинського управління поліції Петро Токар рохповів, що прибувши за вказаною адресою правоохоронці провели огляд місця події, встановили свідків та очевидців інциденту, а також опрацювали відео з камер спостереження:

«Проаналізувавши зібрану інформацію ми вийшли на слід ймовірного підозрюваного. Менше ніж за годину патрульні поліцейські виявили зловмисника та у подальшому ми затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - раніше судимий за майновий злочин киянин, 1992 року народження. У нього ми вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину, а саме - кухонний ніж, який направили на експертизу».

У ході досудового розслідування встановлено, що потерпілий став свідком конфлікту між затриманим та його цивільною дружиною. Чоловік зробив зауваження зловмиснику, аби той припинив бити жінку. Кривднику це не сподобалося, тож він дістав ніж та вдарив опонента у груди. За попереднім висновком судмедексперта чоловік отримав два проникаючих поранення грудної клітини, внаслідок чого помер до приїзду медиків.

Також «Судово-юридична газета» писала, що на Львівщині судитимуть власника ресторану за перешкоджання професійній діяльності журналіста.

Крім того, у Києві неадекват кидався з кулаками на жінку.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва