В Одесі суд рекомендував чоловіку, який дав ляпаса незнайомцю, прочитати дитячий роман

13:29, 8 января 2022
35-річному чоловіку рекомендовано прочитати роман Елеонор Портер «Полліанна».
В Одесі суд рекомендував чоловіку, який дав ляпаса незнайомцю, прочитати дитячий роман
Джерело фото: iStock
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Малиновський суд Одеси оштрафував 35-річного чоловіка на 850 гривень за ляпас незнайомцю. Крім цього, чоловіку рекомендували прочитати дитячий роман «Поліанна» Елеонор Портер, щоб стати більш доброзичливим. Про це повідомляє пресслужба установи Феміди.

Чоловіка, який має вищу педагогічну освіту, є директором товариства з обмеженою відповідальністю, звинувачували у вчиненні умисних легких тілесних ушкоджень. Він свою вину визнав.

Як з'ясувалось, 23 червня 2020 року його дружина поїхала до школи в Одесі, щоб влаштувати туди одну дитину. Через деякий час вона зателефонувала чоловікові та сказала, що людина, з якою у неї виник конфлікт, подряпала автівку.

Підозрюваний почув у слухавку крики сторонніх людей та своїх дітей, тож «сильно розхвилювався та швидко приїхав на місце події». Тоді він побачив двох незнайомих чоловіків, які конфліктували з його дружиною біля авто.

Чоловік вийшов з автівки і, за даними суду, не розмовляючи, підійшов до одного з чоловіків та дав йому ляпаса по обличчю. Потерпілий впав на землю та подряпав лікті, ідеться у рішенні суду.

Суд встановив, що обвинувачений майже інстинктивно застосував фізичну силу. А сам обвинувачений заявив, що вважає, що деяким людям можливо пояснити свою позицію лише за допомогою фізичної сили.

Тож суд рекомендував чоловікові звернути увагу на своє ставлення до життя та приділити увагу інтелектуальному розвитку, щоб стати доброзичливішим до інших людей. Для цього він має прочитати дитячий роман американської письменниці Елеонор Портер «Поліанна».

Із повним текстом вироку можна ознайомитися за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що суддя зобов’язав засуджених прочитати вірш Шевченка та твори Марка Твена і Джека Лондона.

Додамо, що в Одесі суд за крадіжку телефону засудив чоловіка до читання творів Франка та Толстого.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва