Вбивство у колонії Бердичева: засуджений смертельно травмував співкамерника

16:39, 10 января 2022
Для одного із засуджених бійка закінчилася смертельним травмуванням голови.
Вбивство у колонії Бердичева: засуджений смертельно травмував співкамерника
Джерело фото: vgorode.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Бердичівській виправній колонії 8 січня сталося вбивство: один із засуджених смертельно травмував іншого. Про це повідмляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

Слідство встановило, що опівночі 8 січня в камері дільниці посиленого контролю колонії між ув’язненими стався словесний конфлікт. Згодом він переріс у бійку. Для одного із засуджених це закінчилося смертельним травмуванням голови.

У злочині підозрюють 37-річного ув’язненого. Він від 2004 року відбуває покарання за вбивство, зокрема за замах на вбивство у колонії - терміном 21 рік 8 місяців позбавлення волі. Наразі подано клопотання до суду щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

«За процесуального керівництво Бердичівської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства, вчиненого особою, яка раніше вчинила умисне вбивство», - йдеться у повідомленні.

Крім того, прокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно посадовців установи за фактом неналежного виконання службових обов’язків.

Зазначається, що матеріали провадження для проведення досудового розслідування скеровані до Територіального управлінні ДБР у Хмельницькому. Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Прикарпатті намагалися вбити суддю.

Крім того, у Харкові покарали чоловіка за замах на вбивство поліцейського у метрополітені.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва