РАУ адмініструватиме ЄРАУ Ради адвокатів Києва до обрання повноважного голови ради

18:29, 28 января 2022
РАУ також заблокувала електронні ключі доступу до адміністративної панелі ЄРАУ, видані раніше Петру Рябенку.
РАУ адмініструватиме ЄРАУ Ради адвокатів Києва до обрання повноважного голови ради
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рада адвокатів України заблокувала електронні ключі доступу до адміністративної панелі ЄРАУ, видані раніше Петру Рябенку як голові Ради адвокатів м. Києва на підставі того, що конференція адвокатів м. Києва 7 листопада 2021 року не була повноважною і відтак не обрала Петра Рябенка головою РАР на другий термін. Про це повідомляє офіційний сайт НААУ.

«Рішення ухвалено РАУ 28 січня.

Обов’язки адміністратора реєстру Першого рівня у м. Києві виконуватиме  Рада адвокатів України до обрання належного голови РАмК.

Таким рішенням РАУ унеможливлює порушення при внесенні відомостей до ЄРАУ не уповноваженою особою та/або органом, сформованим всупереч приписам Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» та рішень вищих органів адвокатського самоврядування», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що через неповноважність конференція адвокатів Києва не сформувала органи адвокатського самоврядування столиці — рішення РАУ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших події.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва