Виписала собі премії майже на 50 тисяч гривень: на Київщині викрили медика

14:10, 1 февраля 2022
Жінці загрожує до восьми років позбавлення волі.
Виписала собі премії майже на 50 тисяч гривень: на Київщині викрили медика
Джерело фото: shutterstock
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Київщині у місті Сквира викрили заступницю директора медустанови, яка незаконно виписала собі премії на суму близько 50 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Правоохоронці встановили, що на посаду заступника директора медичного закладу в Сквирі жінку призначили у червні 2020 року.

«Користуючись нагодою, вже в серпні з нагоди святкування Дня Незалежності медик нарахувала собі преміальні на суму понад 17 тисяч гривень. Надалі подібні накази вона видавала та підписувала на оздоровлення та у зв'язку із закінченням року, чим збагатилася на суму майже 30 тисяч гривень», – розповіли в поліції.

Жінці повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що посадовець виплатив собі премій на понад 2 млн гривень: за нього взялась САП.

Додамо, що Верховний Суд висловився щодо особливостей виплати премій працівникам.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber  та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва